03 771 24 34 |   0475 46 10 21 | jimmy@jimmyvermeulen.be

 

Jimmy Vermeulen bvba: de perfecte partner voor uw bouwproject.

Bouwfirma van vader op zoon

Jimmy Vermeulen bvba is een dynamisch familiebedrijf van vader op zoon, met een persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw op maat en bouwgrond.

 

Bij ons kunt u gerust zijn van flexibiliteit, vaste prijsafspraken, respect voor timing en een snelle en kwalitatieve afwerking van uw woning. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of een offerte.

Bouwfirma in het Waasland met jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een goede aannemer in het Waasland (Temse-Beveren-Hamme-Sint-Niklaas) voor het bouwen van uw huis? Wij ontwikkelen en bouwen halfopen, open of gesloten bebouwingen of appartementen, dit in zowel stedelijk als landelijk gebied. Heeft u eigen bouwgrond?

 

U kunt ons vragen voor het bouwen van uw woning op eigen bouwgrond, maar het is ook mogelijk om een huis te kopen op één van onze verkavelingen en woonerven. Contacteer ons voor meer informatie.

Uw bouwproject op maat

Voor ons is het belangrijk dat elk project op maat gemaakt is. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp van uw huis perfect aansluit bij uw gezinssituatie en wensen. Bij Jimmy Vermeulen bvba kunt u gerust zijn van een professionele aanpak.

 

Wij waken continu over de kwaliteit van de werken: van de ruwbouw tot aan de laatste steen! Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw huis een goede belegging is op lange termijn.

 

Om uw droomproject snel te kunnen realiseren, werken wij trouwens samen met gekwalificeerde werknemers. U kunt er echter wel op vertrouwen dat elk detail onder onze controle blijft, zodat wij u de beste kwaliteit en service kunnen garanderen.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!