03 771 24 34 |   0475 46 10 21 | jimmy@jimmyvermeulen.be

 

Jimmy Vermeulen: uw bouwpromotor in het Waasland (Temse-Sint Niklaas)

Gaat u een huis bouwen of heeft u een renovatieproject in gedachten? Vertrouw dan op de expertise van een bouwpromotor. Bespaar u de financiële en administratieve kopzorgen: laat het volledige project over aan een bouwpromotor. Ze nemen de realisatie van uw project volledig ter harte, van ontwerp tot realisatie.

Bent u op zoek naar een bouwpromotor in de het Waasland (omgeving Temse-Sint-Niklaas)? Klop dan eens aan bij Jimmy Vermeulen bvba. Wij richten ons op het ontwikkelen en bouwen van woningen. Dit doen we van a tot z, zodat u zich over niets nog zorgen hoeft te maken. Open bebouwing, halfopen of gesloten? Een huis in het centrum van de stad of liever een landelijke villa? Alles is mogelijk. Volgens uw wensen, noden en budget creëren we een woning op maat voor u en uw gezin.


Wie bouwt met Jimmy Vermeulen bvba kan rekenen op de nodige professionaliteit en expertise. Uw project is bij ons in goede handen, want wij werken samen met een heel team van gekwalificeerde werknemers.

Daarbovenop beschikken we over een ruim netwerk aan onderaannemers die mee instaan voor de bouw van uw droomwoning.

Vertrouw op het bloeiende familiebedrijf Jimmy Vermeulen bvba. Met onze ervaring en expertise ontwerpen en realiseren we graag uw droomproject. Zet de eerste stap en bespreek uw plannen met ons.


Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons dan geheel verblijvend. We zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar. Met plezier beantwoorden we uw vragen en verstrekken we u wat extra informatie. U vindt ons bureau in de Veldstraat 363 in Temse (Waasland - Oost-Vlaanderen). Tot snel?